Hvorfor ønsker Fælleslisten kun erhvervsudvikling i Brande?

Udgivet:08. november 2017, 11.37

Læsetid:1 minut

Af Finn Jørgensen Ravnsvej 25, Engesvang

6 år siden

Spidskandidaten for Fælleslisten i Ikast-Bande Kommune, Henrik Kraglund, citeres i Herning Folkeblad for, at Mascot, som lige nu er ved at færdiggøre sit nye flotte domicil i Pårup, skulle være placeret i Brande. Det er senere blevet bekræftet af flere deltager på mødet. Af ren nysgerrighed deltog jeg derfor i et valgmøde på Bølling Sø Bryghus, hvor Morten Bak fra Fælleslisten sad i panelet. Her spurgte jeg ind til udtalelserne i artiklen og fik svaret, at det var en vittighed. Den vurdering er der ikke andre, som hørte Henrik Kraglunds udtalelser, der deler.

Hvorfor må der ikke ske udvikling i andre områder af kommunen - der er trods alt 40 km mellem de 2 byer, og hvorfor skal der ikke skabes arbejdspladser, udvikles erhvervsområder og bakkes op om erhvervslivet i andre byer end Brande?

Som ganske almindelig borger glæder jeg mig rigtig meget på Brandes og Ikast-Brande Kommunes vegne over de nye store planer og byggerier, der nu om kort tid begynder i Brande.

Men hvor er det trist, at der findes kandidater og en liste, der ikke ønsker det bedste for alle borgere og for alle geografiske områder i kommunen - udtalelser som Henriks kan måske skaffe ekstra stemmer i Brande by, men har da for alvor aflivet tanken om Fælleslisten som en liste, der har fokus på andet end Brande.