Skyldig til det modsatte er bevist?

12. januar 2022, 12.06

VENSTRE-OPSTILLING Skyldig til det modsatte er bevist? - Således må man i hvert fald forstå på Poul Dahls læserbrev fra lørdag d. 8 januar 2022.

For når Poul har besluttet sig, så er det åbenbart faktum, og det må vi andre jo indse.

Dette er nok et af de mest usaglige læserbreve, jeg endnu har læst, hvilket alligevel ikke er så overraskende endda. Han var usaglig før afgørelsen på Gitte Willumsen-sagen, og det er han helt afgjort også efter.

Politiet er i deres afgørelse kommet frem til, at der var fejl i Venstre og VU’s medlemslister, hvilket Poul Dahl jo er fuldstændigt ligeglad med, da det strider imod hans verdensbillede. Men når man bygger sit verdensbillede på en løgn, så har alle vi andre jo svært ved at føre en ordentlig og redelig samtale med ham, specielt når selveste politiet og anklagemyndigheden taler for døve øre hvad angår Poul Dahl

Hvordan bliver man renset i et retssamfund? Man lader politiet undersøge sagen, som derefter kommer frem til en afgørelse

Philip Rusberg

Det er præcis, som når Trump insisterer på, at der var noget i vejen med det amerikanske præsidentvalg. Det er blevet undersøgt til bunds, og der var ikke noget ved det valg, som tyder på valgsvindel, men alligevel insisterer Trump på det modsatte. Det er jo en umulig opgave at diskutere eller have en samtale med folk, når de opfinder deres egne fakta. Det samme gør sig gældende med Poul Dahl og Arne Ruskjær. De har ret, og så må vi andre indrette os efter det!

Læs også
Den forsvunde medlemsliste, hvordan gik det til?

Hvordan bliver man renset i et retssamfund? Man lader politiet undersøge sagen, som derefter kommer frem til en afgørelse. Hvis ikke man tror på den helt grundlæggende præmis, så tror man ikke på retssamfundet.

Læs også
Statsadvokat: Ingen beviser for valgsvindel på Venstre-møde
Abonnement

Donald Trump er blevet blokeret på Twitter, Facebook og andre sociale medier, fordi han konstant lyver og agerer resistent over for fakta. Spørgsmålet er, hvornår det samme sker for Poul Dahl, hvis ikke han begynder at forholde sig til den rigtige virkelighed i stedet for sin egen. Der må jo være grænser for, hvilke påstande man vil bringe i Midtjyllands Avis.

Indlæser debat