Ny formand hos Designa i Kjellerup

Christian Overgaard overlader roret til Karsten Rydder Pedersen

15. maj 2020, 12.00

Karsten Rydder Pedersen kommer fra en stilling som koncerndirektør i Huscompagniet.

JOBNYT: En branchekendt og erfaren erhvervsmand, Karsten Rydder Pedersen, er ny bestyrelsesformand hos Designa Kitchen Group i Kjellerup. Opgaven bliver, oplyser selskabet, at understøtte accelerationen af den positive udvikling, køkkenkoncernen oplever.

Rokaden i bestyrelsen betyder, at Christian Overgaard overlader roret til Karsten Rydder Pedersen, der kommer med erfaring fra Huscompagniet og mere end 12 år hos TCM Group, hvor han var en del af direktionen.

Christian Overgaard forbliver som investor og medlem af bestyrelsen en aktiv del af den videre udvikling af køkkenkoncernens forretning. Han er glad for, at formandsposten fortsætter i særdeles kompetente hænder.

- Jeg er glad for at kunne overlade stafetten til en så stærk profil som Karsten, der har mange års erfaring fra topposter i erhvervslivet og i særdeleshed har indgående erfaring fra køkkenbranchen. Jeg ser frem til et godt samarbejde i bestyrelsen og til at nyde godt af den indsigt og sparring, han kommer med, siger Christian Overgaard.

Den nye formand har i en årrække fulgt Designa fra sidelinjen.

- Designa har i løbet af de sidste år gennemført en lang række tiltag, som har været nødvendige - og helt rigtige. Virksomheden har potentiale til at blive en markant og vigtig spiller i markedet, og med min erfaring fra branchen, er jeg sikker på, at jeg kan bidrage til at accelerere denne positive udvikling, siger Karsten Rydder Pedersen.

Hos direktør Erik Høj er der også glæde over, at bestyrelsen nu styrkes med en markant erhvervsprofil.

- Med Karsten får jeg og resten af ledelsen en sparringspartner, der kommer med uvurderlig dyb brancheerfaring, der bliver et stærkt aktiv for os i den videre udvikling af forretningen til glæde for os og vores kunder i Danmark og Norge, siger han. jaks