Silkeborg-Voel bookede billetten til slutspillet

En uskøn hjemmekamp med alt for mange brændte skud endte med en hårdt tilkæmpet sejr over Randers

Udgivet:11. marts 2022, 20.33

Læsetid:1 minut

Helene Kindberg og Silkeborg-Voel slog Randers i Jysk Arena

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

HÅNDBOLD Synderligt kønt var det ikke, men fredag aften sikrede Silkeborg-Voel sig endegyldigt pladsen i denne sæsons slutspil.

Det skete, da holdet hjemme i Jysk Arena vandt 30-26 over Randers HK efter en tæt kamp, og dermed kunne spillerne lade sig fejre til stående ovationer efter kampen.

Silkeborg-Voel kom godt ud til kampen, og hvis det ikke været for tre store afbrændere, havde værterne ført endnu mere end 4-1, som var stillingen efter otte minutter.

De brændte chancer var dog ikke et overstået kapitel.

Alene i de første 14 minutter havde Randers-keeper Monika Kongsgaard otte redninger, og midtvejs i første halvleg var gæsterne pludselig i front med 6-7.

Silkeborg-Voel kom tilbage i teten, og efter 24 minutters spil scorede Julie Jensen på straffekast til 12-10.

I halvlegens sidste minutter havde holdet chancen for at udbygge føringen, men ved pausen måtte holdet nøjes med at være i front med 14-13.

Efter pausen kom Silkeborg-Voel hurtigt i front med to mål, men det lykkedes ikke at ryste Randers af sig - ikke mindst fordi der stadig blev brændt alt for meget.

Syv minutter inde i anden halvleg var stillingen 17-17, og med et kvarter tilbage var det fortsat helt lige, da måltavlen i Jysk Arena viste 21-21.

I slutfasen var det dog som om, at Silkeborg-Voel havde lidt mere at byde på, og efter 50 minutters spil blev der endelig skabt et lille hul, da Julie Jensen udnyttede to straffekast i træk til at bringe sit hold på 25-22.

Det så for alvor lovende ud, da Line Skak med lidt over fire minutter igen scorede til 28-24.

Randers reducerede to gange i træk, men til sidst sikrede Eira Aune sejren med kampens to sidste scoringer.

Indlæser debat