GF Forsikring i Silkeborg får lokal ildsjæl med på holdet

Karina Behrmann Munk er ny forsikringsrådgiver på medlemsejede GF Forsikrings kontor i Silkeborg. Hun bor i byen og er aktiv i lokalområdet

22. april 2021, 10.20

Karina Behrmann Munk læder sig til at bruge sin store erfaring fra forsikringsbranchen på GF Forsikrings kontor på Borgergade i Silkeborg.

JOBNYT: Det er en medarbejder med både masser af brancheerfaring og lokalt engagement, som er ny forsikringsrådgiver på GF Forsikrings kontor i Silkeborg, der er en del af klubben GF Horsens, Silkeborg og Skanderborg.

41-årige Karina Behrmann Munk kommer med ti års erfaring fra forsikringsbranchen, og som silkeborgenser glæder hun sig rigtig meget til at yde god, personlig rådgivning til de lokale medlemmer.

- Jeg tror, det kan noget helt særligt for både medlemmerne og mig som rådgiver. Jeg kan godt lide at komme tæt på medlemmerne, og det er bare noget andet, når man selv kommer fra lokalområdet, siger Karina Behrmann Munk.

Samtidig tiltaler det hende, at GF Forsikring er medlemsejet.

- Det giver bare et særligt bånd mellem os og kunderne, siger hun.

Karina Behrmann bor i Silkeborg med sin familie. Hun er tilflytter, men har med egne ord virkelig forelsket sig i området, siden familien flyttede til Silkeborg for otte år siden.

Også i privatlivet er det lokale engagement vigtigt for Karina Behrmann Munk. Foruden at være aktiv i blandt andet forældrerådet på børnenes skole lægger hun en del timer som frivillig koordinator for Dansk Flygtningehjælp i Silkeborg.

- Så mange af GF’s medlemmer vil sikkert rende ind i mig til efteråret, når Dansk Flygtningehjælps landsindsamling går i gang, og det glæder jeg mig til, siger Karina Behrmann Munk. MTL

Indlæser debat...