Ny souschef i Jutlander Bank i Galten

Nicolai Bach Albrecht glæder sig over at have tid til kunderne

4. november 2019, 12.30

31-årige Nicolai Bach Albrecht er netop tiltrådt som souschef i Jutlander Bank i Galten.

JOBNYT: Jutlander Bank i Galten har fået en ny, lokalt bosiddende souschef. Det er 31-årige Nicolai Bach Albrecht, der netop er tiltrådt som højre hånd for afdelingsdirektør Morten Greve.

Nicolai Bach Albrecht kommer fra en stilling som lokal erhvervsrådgiver i Sydbank i Skanderborg, hvor han også har fungeret som stedfortræder for filialchefen.

- Jeg glæder mig til at møde nye kunder i det lokalområde, hvor jeg selv har mit hjem, siger Nicolai, der bor i et nybygget hus i Skovby Nygaard sammen med sin kone Louise og deres to døtre på et og snart fire år.

- Jeg synes, det er spændende at komme til en lokal bank, der også giver meget tilbage til lokalsamfundet, fortæller Nicolai med henvisning til Galten Sparekasses Fond, som hvert år deler titusindvis af kroner ud til velgørende og almennyttige formål i den daværende Galten Sparekasses virkeområde. Det er penge, som altovervejende stammer fra det udbytte, fonden får af sine aktier i Jutlander Bank. Så når det går banken godt, smitter det direkte af på lokalområdet.

- Og så kan jeg godt lide bankens mål om at tage sig tid til at kere sig om sine kunder - at vi er proaktive med at besøge kunderne hjemme hos dem selv, hvis de ønsker det, og at vores kunder altid kan få fat i deres personlige rådgiver på sms eller telefon, fortsætter den nytiltrådte souschef i Jutlander Bank i Galten.

Nicolai Bach Albrechts karriere i den finansielle sektor begyndte i 2011, hvor han tiltrådte en trainee-stilling i Nordea. Efter endt trainee-forløb fortsatte han som rådgiver i Nordea i Aarhus. Tiden i Nordea sluttede med to og et halvt år som filialdirektør.

Ud over familie og venner er han i sin fritid optaget af sport - alt fra fodbold til badminton og Formel 1.