Borgere fik ændret lokalplansforslag

Konstruktive forslag på borgermøde og indsendt høringssvar fik afgørende indflydelse på det store byggeprojekt på den sydlige side af Østergade - slagterigrunden

5. september 2019, 14.00

Erik Hansen glæder sig over, at han også fremover vil have god udsigt fra 2. sal.

BJERRINGBRO Byrådet godkendte i aftes et nyt og tilrettet lokalplansforslag omkring Slagteringen.

- Er det rigtigt. Tak skal du have. Det er en lettelse.

Citat Erik Hansen, medlem af afdelingsbestyrelsen for punkthuset Østergade 15, da Avisen i aftes kunne fortælle ham, at byrådet havde taget hensyn til bestyrelsens ønsker fremsat på et borgermøde og senere i et skriftligt høringssvar omkring bebyggelsen på den tidligere slagterigrund. - Da vi så det første udkast, gav det bygherren mulighed for at bygge i fem etager helt ud til et fortov på Østergade. Det ville ikke bare give skygger, fjerne lys og tage meget af vores privatliv. Det ville dermed også tage en del af vores livskvalitet. Man skal tænke på, at alle i nummer 15 - på nær en enkelt - er pensionister og derfor hjemme det meste af dagen, hvor vi også bruger altanerne, fortæller Erik Hansen.

Takker politikerne...