Nyt fra ligaklub: To stregspillere forlænger - den ene er gravid

Silkeborg-Voel har forlænget kontrakterne med Line Skak og Mathilde Kristensen. Sidstnævnte er i lykkelige omstændigheder og kommer først tilbage på banen efter nytår

Udgivet:07. marts 2023, 08.01

Læsetid:3 minutter

Mathilde Kristensen er tilbage på banen efter nytår. Først gælder det en lille ny, der er på vej til familien. F oto: Ole Nielsen

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

HÅNDBOLD Silkeborg-Voels ligakvinder får også Line Skak og Mathilde Kristensen på holdet i næste sæson.

De to stregspillere har forlænget deres kontrakter, men Mathilde Kristensen kommer først på banen efter vinterpausen. Hun er gravid.

- Jeg er rigtig glad for at har fået lov til at blive i klubben. Jeg er her på fjerde sæson, og jeg er glad for at være her. Det passer godt for mig.

- Jeg er gravid, så der bliver en lille pause nu, og så håber jeg, at jeg er klar til at spille efter jul igen og spille kampe i januar næste år, siger Mathilde Kristensen.

Hun glæder sig over, at Silkeborg-Voel forlænger hendes kontrakt, selvom hun ikke kan spille den kommende tid.

- Det er mega stort. Det vidner da også bare om, hvad Silkeborg-Voel er for en klub, der også tænker meget på det menneske, man er. Jeg er glad for, at de føler, at de godt kan bruge mig, selv om det bliver med en pause. Jeg er lettet over, at det blev en forlængelse. Selv om jeg havde den lille nyhed, ville de fortsætte samarbejdet, siger Mathilde Kristensen.

Begge stregspillere har fået en et-årig forlængelse.

For Line Skak er det også en god nyhed.

- Det er jeg meget glad for. Jeg er glad for at være i en god klub, siger Line Skak, der også forholder sig til næste sæson.

- I næste sæson beholder klubben en god stamme, der har gode erfaringer. Selvfølgelig er der nogle store navne, der rykker videre, men jeg synes, det kan blive et godt projekt næste sæson. Jeg tror, vi igen kan komme i slutspillet. Der er også nogle gode profiler, der er begyndt at blomstre. Der kommer også Maria Holm fra Horsens. Det bliver godt at få en god venstrehånd med bagfra, siger Line Skak.

Vigtig forlængelse

Cheftræner og direktør Jakob Andreasen glæder sig over, at det er lykkedes at kunne tilknytte de to stregprofiler til holdet i næste sæson.

- Med de to i forsvaret har vi bygget noget op, som kan matche de bedste i ligaen. De to har en historik sammen, som giver en kontinuitet, som vi gerne vil bevare. Når nu Mathilde er ude med graviditet, er det vigtigt, at vi også fik forlænget med Line Skak. Så har Mathilde noget kendt at vende tilbage til, siger Jakob Andreasen, der konstaterer om graviditeten:.

- Mathilde informerede os om graviditeten, men vi ønskede at køre videre med forhandlingerne. Hun er en meget dygtig spiller og har en stor rolle i måden, vi gør tingene på. Derfor er hun også vigtig for de to trænere, Peter og Klaus, der overtager efter mig, siger Jakob Andreasen.

Mathilde Kristensen har været ude i de seneste kampe på grund af graviditeten. Det har givet værdifuld spilletid til Andrea Bendtsen.

- Når Mathilde kommer tilbage, har vi tre tre’ere i forsvaret med erfaring. Det bliver vigtigt for os, siger Jakob Andreasen.

Line Skak har fået en endnu større rolle, efter Mathilde Kristensen har været ude i flere af de seneste kampe. Foto: Martin Ballund

Indlæser debat