Ros fra norsk træner: SIF havde europæisk standard

Bodø/Glimts træner Kjetil Knutsen tager hatten af for Silkeborg IF efter torsdagens test

Udgivet:10. februar 2023, 09.59

Læsetid:1 minut

Oliver Sonne og SIF var ifølge Bodø/Glimts træner en meget stærk modstander. Her er Oliver Sonne overfor den tidligere Lyngby-spiller Adam Sørensen.  Foto: Søren Haulund/SIF

Michael Helligsø
Sportsjournalist

4 måneder siden

FODBOLD De seneste år har Bodø/Glimt leveret store resultater i europæisk fodbold, og på torsdag får de norske vicemestre endnu en stor udfordring, når de skal møde polske Lech Poznan i 1/16-finalen i Conference League.

Det opgør varmede nordmændene op til i går eftermiddag mod Silkeborg IF, og Bodø/Glimts træner Kjetil Knutsen var meget tilfreds med udbyttet af testkampen, der endte 2-2.

Han tager samtidig hatten af for SIF.

- Igen mødte vi et meget godt hold. Silkeborg passede os godt at møde nu, de havde en europæisk standard i deres spil. Det var ikke som at spille i den hjemlige liga, hvor man kan presse, som vi plejer, siger Kjetil Knudsen til Bodø/Glimts hjemmeside.

Han var særligt tilfreds med første halvleg, mens det blev sværere efter pausen, hvor Bodø/Glimt kom en mand i undertal.

- Der er noget ved den måde, de spiller fodbold på, som giver os god træning, så jeg er ret godt tilfreds med første halvleg, hvis man tager de første minutter væk, hvor de havde en stor mulighed. Vi var ellers solide defensivt, de kom ikke til så ikke meget, og vi overtog spillet mere og mere, siger Kjetil Knutsen.

I vinterpausen har nordmændene fået tilgang af danske Adam Sørensen og Jeppe Kjær, og førstnævnte startede inde i generalprøven mod SIF.