Tak til kommunens medarbejdere

Udgivet:09. november 2017, 11.30

Læsetid:1 minut

Af Frank Heidemann Engesvang. Borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Ikast-Brande Kommune

6 år siden

EFFEKTIVE Borgerne i Ikast-Brande Kommune får utrolig meget for deres skattekroner, og det er kommunens dygtige medarbejderes skyld.

Kommunen har en anstrengt økonomi, vi tjener i gennemsnit for lidt og regeringen satser på nulvækst selv om alle ved, at vi bliver flere ældre og syge.

Alligevel får vi utrolig meget service for pengene og det gælder alle områder, fra børn til ældre, fra erhverv til frivillighed.

Vi scorer højt i alle tilfredshedsundersøgelser, vi er landets bedste erhvervskommune, og sidst fik vore dagtilbud topkarakter.

Det er egentlig ganske utroligt med den stramme økonomi, der er til rådig, og det skyldes som sagt, at vi har dygtige, empatiske og kompetente medarbejdere og ledere.

I den bestandige jagt på den dårlige historie glemmer vi alle de ansvarsbevidste medarbejdere, der hver dag, og for nogle medarbejdere også nat og weekender, knokler for at få vores nære velfærd til at hænge sammen.

Jeg håber I kan klare, at blive ved med at yde den flotte indsats, på trods af nedskæringer og de borgerlige politikere, der stort set dagligt kan fortælle, hvor meget bedre alting vil blive, hvis velfærdsområderne blev privatiseret.

Jeg vil arbejde for, at kommunerne får tilført flere penge til velfærd, så vores medarbejdere ikke nedslides og de kan blive efteruddannet.

Endnu en gang tak for den store indsats.