Vejdirektoratet dæmper støjen langs motorvejen

Vejdirektoratet på vej med fire projekter i år, der skal få støjen ned på udvalgte strækninger langs motorvejen

Udgivet:11. april 2019, 13.53

Læsetid:3 minutter

RESENBRO En tre meter høj støjmur, der er ved at blive rejst ved Resenbro-krydset, er det første af fire støjdæmpende projekter, som Vejdirektoratet håber på at gennemføre i løbet af i år.

Projekterne, der beløber sig til i omegnen af 80 mio. kroner, skal dæmpe støjgenerne langs motorvejen på udvalgte strækninger, hvor støjen har vist sig at være højere end forventet.

Det mindste af projekterne er støjskærmen ved Resenbro-krydset, der ventes at være klar til maj.

- Den skal være med til at dække op for Sensommervej, og af hensyn til samme område bliver støjskærmen på Nordskovbroen (landskabsbroen) også skiftet ud, oplyser Mike Boesen, der er projektleder ved Vejdirektoratet.

Den nye støjskærm langs Skærbækvej i Resenbro-krydset er 200 meter lang, mens der bliver skiftet 4750 meter støjskærm på Nordskovbroen og næsten helt ind til Gudenåbroen. I stedet for at reflektere lyden skal de nye støjskærme absorbere støjen, forklarer Mike Boesen.

Støj på acceptabelt niveau...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind