Stor pris til lektor fra Skanderborg

Vibeke Røn Noer hædret for fremragende og særligt engageret undervisning

1. oktober 2020, 12.45

Vibeke Røn Noer bor i Skanderborg med sin mand og to børn. Hun kommer oprindeligt fra Aabybro i Nordjylland.

PRISUDDELING: Vibeke Røn Noer, der er underviser og forsker ved VIA University College, er blevet tildelt en ny national undervisningspris på 500.000 kroner fra Uddannelses- og Forskningsministeriet. Målet med prisen, som er givet for første gang i år, er at anerkende den store betydning, fremragende undervisere har.

Undervisningsprisen blev overrakt til Vibeke Røn Noer af kronprinsesse Mary samt uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen i går under et arrangement i Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Hæderen skyldes blandt andet Vibeke Røn Noers evne til at forny de traditionelle undervisningsformer ved eksempelvis at bruge ny teknologi og kunst i undervisningen og for sin prioritering af at give konstruktiv feedback til de studerende gennem de 18 år, hvor hun har været lektor på Sygeplejerskeuddannelsen i Aarhus.

Undervisningsprisen på 500.000 kroner er opdelt sådan, at de 200.000 kroner er en personlig hæderspris, mens de 300.000 kroner er øremærket aktiviteter, der kan være med til at skabe god og engagerende undervisning på uddannelsesinstitutionen. MTL