Dagens historier: Hvad synes silkeborgenserne om et nyt højhus i Silkeborg?

12. november 2019, 05.55

Silkeborgs måske kommende højhus set fra havnen. Illustration: Silkeborg Kommune

SILKEBORG Godmorgen fra redaktionen på Midtjyllands Avis til en dag med mange gode nyheder på vej. Siden Midtjyllands Avis i sidste uge kunne berette, at Silkeborg er kommet tættere på endnu et højhus på hele 78,5 meter, har der været livlig debat om sagen. Derfor sendte vi journalist Mette Andersen på gaden for at høre silkeborgenserne, hvad de synes om et højhus i Silkeborgs midtby. Blandt andet dette kan du læse om i løbet af dagen på midtjyllandsavis.dk og i papirudgaven, der udkommer over middag.

Is-succes flytter fra Silkeborg

Derudover har Midtjyllands Avis’ erhvervsredaktion arbejdet benhårdt på ugens erhvervstillæg, som følger med Midtjyllands Avis i dag. Blandt andet kan du læse om en succesfuld is-virksomhed i Silkeborg, der flytter ud af kommunen.

Silkeborg Dyrehospital flytter

Og vi har endnu en flytte-historie i pipeline. Silkeborg Dyrehospital rykker i nye lokaler.

BSH-formand fylder 60

Og så har vi en god historie på vores navnesider. Det er én af de tunge erhvervsdrenge, Carsten Bjerg, der fylder 60 år. Vi går tæt på manden, der nu sidder i 12 bestyrelser og er formand for Bjerringbro-Silkeborg Håndhold.

Meget andet er på vej, så klik dig løbende ind på midtjyllandsavis.dk. Så er du lokalt opdateret. Tilbage er der bare at ønske dig en god dag.