Ny ejer af tømrer-firma i Silkeborg

Kort før jul sidste år døde håndværksmester Mogens Jensen, og firmaet er nu blevet overtaget af den ene tømrersvend, Kasper Roed

Udgivet:25. marts 2017, 07.00

Læsetid:2 minutter

Tømrerfirmaet Mogens Jensen har skiftet ejermand efter næsten 55 år familieeje. Firmaet drives nu videre af Kasper Roed (th) i tæt samarbejde med Poul Møller, der har været tømrersvend i firmaet gennem 17 år.

Efter årtier i familiens eje har Tømrer- og snedkerfirmaet Mogens Jensen nu fået ny ejer. Den nye tømrer- og snedkermester er Kasper Roed, som selv er udlært i firmaet for 10 år siden.

Det var tilbage i 1962, at tømrer- og snedkermester Anker Jensen grundlagde firmaet på A. Andersensvej i Silkeborg.

I 1970 kom sønnen Mogens Jensen i tømrerlære i firmaet. Han blev medejer i 1985 for senere at overtage det helt i år 2000.

For tre år siden flyttede han firmaet til Sabroesvej 7 i Silkeborg.

Mogens Jensen arbejdede på kontoret, mens tømrersvend Kasper Roed var ude ved kunderne, hvilket også var det, han helst ville.

Og selvom han nu har overtaget firmaet, fortstætter det fuldstændig som i Mogens Jensens tid med, at Kasper Roed stadig er manden, der tager ud til kunderne sammen med Poul Møller - firmaets trofaste tømrersvend, som Kasper Roed har beholdt på lønningslisten.

- Poul Møller har været ansat i firmaet i 17 år, og det bliver han forhåbentlig ved med. Han kender alt til firmaet, kunder og rutiner, og han er for mig en uundværlig makker og sparringspartner, siger Kasper Roed.

For ham er fremtidsplanerne for firmaet ret simple:

- Vi vil gerne blive ved med at være et stabilt, solidt og kendt tømrerfirma i Silkeborg, som ikke står tilbage for større projekter, selvom vi ikke er så store, som nogle af de andre. Drømmen er da også, at vi på et tidspunkt skal have en svend mere og en lærling i firmaet igen, men først når den rette tid er til det, siger Kasper Roed. mtl

Mere interessant læsning

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Seneste nyt

Se flere