Kiel lurer på BSH-profil

Den tyske storklub bekræfter interesse i landsholdsspilleren Johan Hansen

18. september 2019, 08.54

Johan Hansen har spillet i Bjerringbro-Silkeborg siden sommeren 2015. Foto: Martin Ballund

HÅNDBOLD Det er efterhånden ingen hemmelighed, at landsholdsspilleren Johan Hansen kan være i gang med sin sidste sæson i Bjerringbro-Silkeborg.

I sidste uge bekræftede højrefløjen selv over for Midtjyllands Avis, at han har en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan forlade klubben et år før udløb, og TV2 Sport kunne sideløbende berette om interesse fra de to tyske klubber THW Kiel og Hannover-Burgdorf.

Nu bekræfter storklubben THW Kiel, at man holder øje med Johan Hansen, der i januar var med til at vinde VM med det danske landshold.

- Han er blandt de spillere, hvis udvikling vi har fulgt i lang tid. Skandinaviske spillere er altid veltrænede teknisk. Men han er ikke det eneste navn, vi holder øje med, siger THW Kiels direktør, Viktor Szilagyi, ifølge TV2 Sport til Kieler Nachrichten.

I sidste uge fortalte Johan Hansen selv til Midtjyllands Avis, at han håber på en snarlig afklaring om sin fremtid.

- Hvis der skal ske noget, skal det være inden for de næste par måneder på grund af min klausul. For at være ærlig over for klubben skal de også have god tid til at finde en erstatning, så jeg ikke står i maj og meddeler, at jeg er på vej væk, sagde han til avisen.

På højrefløjen har Kiel i forvejen verdensklassespilleren Nicklas Ekberg, der tidligere har spillet hos AG København, samt Ole Rahmel, der har udløb til sommer.

Desuden spiller den danske landsholdskeeper Niklas Landin - med fortid i Bjerringbro-Silkeborg - og lillebror Magnus Landin også i den tyske topklub, der i sidste uge slog rivalerne fra Flensburg-Handewitt.