Populær livsstilsekspert stopper på DR

Når "Kender du typen" løber over skærmen til efteråret, bliver det sidste gang, at Flemming Møldrup er med som ekspert.

Udgivet:25. maj 2022, 12.09

Læsetid:1 minut

Livsstilsekspert Flemming Møldrup stopper efter syv år som ekspert i "Kender du typen". Selv om der bliver nok at tage fat på for ham, så har det ikke været en nem beslutning, skriver han på Instagram.

/ Ritzau /

KØBENHAVN Efter syv år som en af de to eksperter i "Kender du typen" forlader livsstilsekspert Flemming Møldrup programmet efter næste sæson.

Det skriver han på Instagram.

- Nogle gange skal man turde forlade noget, man elsker. Alene fordi man kan mærke, at tiden er rigtig. Uanset hvor komfortabelt det ville være at blive. Sådan en tid er det for mig nu, skriver han.

- Det har taget mig lang tid at tænke det hele igennem og turde sige til mig selv, at det tør du godt. At tiden er ved at være inde. Og at man, som Thomas Helmig synger i "Malaga", nogle gange må lukke nogle døre, for at verden kan blive større, lyder det videre.

På billedet til opslaget står 52-årige Flemming Møldrup sammen med den tidligere vært Mads Steffensen, som sidste år stoppede på DR, og den anden "Kender du typen"-ekspert, Anne Glad.

Dem takker han mange gange, ligesom han retter en særlig tak til den nye vært, Anna Lin.

- Tak til Mads, Anne og sidst, men ikke mindst Anna, for at være så fantastiske at være på skærmen med. Jeg holder meget af jer og betragter jer som mine venner, skriver livsstilseksperten.

Hvad fremtiden bringer, ved Flemming Møldrup endnu ikke, men til at starte med vil han fokusere på sit firma, sine bogprojekter og podcasten "Mads & Møldrup".

Optagelserne til den nye sæson er i gang, og Flemming Møldrups sidste "Kender du typen"-sæson løber over skærmen til efteråret.

/ritzau/

Indlæser debat