Fysioterapeut tilbyder træning i egen skov

Dorte Østergård fra Them har etableret sig som selvstændig med Skovens Fysioterapi

Udgivet:03. marts 2023, 12.51

Læsetid:1 minut

Skovtræning i Dorte Østergårds skov foregår med brug af naturens egne trænings-redskaber som blandt andet træstubbe og -stammer. Foto: Privat

Mette Andersen
Journalist| mette@midtjyllandsavis.dk

THEM Med 20 års erfaring går fysioterapeut Dorte Østergård fra Them nu all in på et arbejdsliv som selvstændig.

I Skovens Fysioterapi tilbyder hun både behandling, massage, personlig træning, træning for hold og skovtræning.

Skovtræning er træning i det fri i Them Skov, som hører til Dorte Østergård og hendes mand Anders Aasberg Pedersens ejendom på Them Skovvej 5.

I den kuperede skov har de etableret træningsbaner, hvor deltagerne på Dorte Østergårds hold efter fælles opvarmning kan lave øvelser ved forskellige poster. Træningen foregår ikke bare i naturen, men også ved hjælp af blandt andet træstubbe, stammer, sten og træningselastikker hængt op i træerne.

Dorte Østergård er 52 år og har tidligere arbejdet i blandt andet Them Fysioterapi og været i Grønland, hvor hun var ansat på et genoptræningscenter i godt ni måneder. Senest har hun arbejdet på Sclerosehospitalet i Ry.

Nu gælder det så Skovens Fysioterapi, der har lokaler i en tilbygning på parrets ejendom på Them Skovvej.

Her driver Anders Aasberg Pedersen også virksomheden Greentools.dk, hvor han blandt andet bygger og sælger fuglehuse og redekasser i træ. Som uddannet fysiurgisk massør tilbyder han desuden ligesom hustruen massage i Skovens Fysioterapi.

Dorte Østergård har mange planer og idéer med sin nye virksomhed - på sigt blandt andet et indendørs træningslokale med mere plads end de nuværende lokaler.

Indlæser debat