Kaffe, lovsang og bøn om en tålelig fremtid i missionshuset i Bording

Til bibelcafé i Tabor med beboere fra Udrejsecenter Kærshovedgård

Udgivet:14. april 2018, 09.05

Læsetid:5 minutter

Bording Med jævne mellemrum kører privatbiler op foran indgangen til Tabor, missionshuset i Bording, og sætter folk af. Rundt omkring på parkeringspladsen står unge, mørkhårede mænd i grupper. De småsnakker og ryger cigaretter. Klokken nærmer sig 19. Det er torsdag aften og dermed tid til Bibelcafé.

Da alle er ankommet og har sat sig ved bordene, er der omkring 50 mennesker i salen, hvor der på endevæggen hænger et stort og enkelt udført trækors. På talerstolen under korset gør Kurt Frost, næstformand i Indre Mission i Bording, sig klar til at lede de fremmødte gennem teksterne fra Bibelen.

Ved sin side har han tolken Ramin fra Iran, der oversætter fra engelsk til farsi. Hovedparten af deltagerne ved Bibelcaféen er beboere fra Kærshovedgård, som venlige mennesker i lokalområdet henter på Udrejsecentret og kører til missionshuset. Og den anden vej, når caféen er færdig ved 21.30 tiden.

Hjerte revet ud...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her