Tvilum-konkurrent er tvunget i knæ

En af møbelkoncernen Tvilums store, europæiske konkurrenter er gået i betalingsstandsning. Tidligere Tvilum-direktør stod i spidsen for den franske koncern

Udgivet:11. juni 2019, 08.37

Læsetid:2 minutter

FÅRVANG/FRANKRIG En af møbelkoncernen Tvilums store, europæiske konkurrenter er gået i betalingsstandsning. Det er møbelkoncernen Parisot med hovedafdeling i Saint-Loup-sur-Semouse øst for Paris, der i sidste uge gik i betalingsstandsning. Parisot er - eller var - samtidig Frankrigs største møbelproducent.

Ligesom Tvilum producerer Parisot saml-selv-møbler til detailhandlere på verdensplan med fokus på møbler til spisestuen og soveværelset.

Det er det franske møbelmagsin Courrier du Meuble, der fortæller om betalingsstandsningen, og her fremgår det, at 520 medarbejdere er berørt.

Parisot har to fabriksanlæg i Frankrig, og Parisot er samtidig del af den globale P3G-koncern, der beskæftiger mere end 3500 medarbejdere.

Der er dog ikke andre dele af P3G-koncernen, der er berørt af betalingsstandsningen.

Nye muligheder for Tvilum...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind