Tvilum-konkurrent er tvunget i knæ

En af møbelkoncernen Tvilums store, europæiske konkurrenter er gået i betalingsstandsning. Tidligere Tvilum-direktør stod i spidsen for den franske koncern

11. juni 2019, 08.37

Det var tidligere Tvilum-direktør Andrew Long, der i godt et år stod i spidsen for den franske møbelkoncern Parisot. Ifølge direktørens oplysninger på Linkedin stoppede han som administrerende direktør i Frankrig i maj måned. Parisot er nu midt i en betalingsstandsning. Foto: Jakob Stigsen Andersen

FÅRVANG/FRANKRIG En af møbelkoncernen Tvilums store, europæiske konkurrenter er gået i betalingsstandsning. Det er møbelkoncernen Parisot med hovedafdeling i Saint-Loup-sur-Semouse øst for Paris, der i sidste uge gik i betalingsstandsning. Parisot er - eller var - samtidig Frankrigs største møbelproducent.

Ligesom Tvilum producerer Parisot saml-selv-møbler til detailhandlere på verdensplan med fokus på møbler til spisestuen og soveværelset.

Det er det franske møbelmagsin Courrier du Meuble, der fortæller om betalingsstandsningen, og her fremgår det, at 520 medarbejdere er berørt.

Parisot har to fabriksanlæg i Frankrig, og Parisot er samtidig del af den globale P3G-koncern, der beskæftiger mere end 3500 medarbejdere.

Der er dog ikke andre dele af P3G-koncernen, der er berørt af betalingsstandsningen.

Nye muligheder for Tvilum...