Irsk koncert skal støtte forsamlingshus

Denis McLaughlin Irish Folk Band kommer til Thorning 25. februar

3. december 2021, 10.20

Koncerten bliver med Denis McLaughlin Irish Folk Band

THORNING Efter en bragende koncert med en af Danmarks største rocklegender, Henning Stærk, er det igen tid til en mere rolig intim koncert. Musikevent Thorning har planlagt en koncert i Forsamlingshuset fredag 25. februar næste år.

Koncerten bliver med Denis McLaughlin Irish Folk Band.

Denis McLaughlin er et stort navn indenfor irsk folkemusik i Danmark. Han er en garvet troubadour og en altid veloplagt performer. Han er irer, fra Derry i Irland, men bosatte sig i Rødding i Sønderjylland for næsten 30 år siden.

Udover Denis selv er holdet i forsamlingshuset violinisten Pia Nyegaard, bassisten Jens Holgersen og Alexander Nielsen (kendt fra Almost Irish) med irsk fløjte

Som tidligere bliver det en hyggelig aften, hvor deltagerne sidder ved pyntede borde. De fire rutinerede musikere skal nok sørge for en medlevende oplevelse. Musikevent Thorning har besluttet en entrepris på 150 kr., hvoraf de 50 kr. går ubeskåret til Forsamlingshuset. Herudover betales normal leje af huset.

- Vi ønsker sammen med jer at støtte Thorning Forsamlingshus, der har haft det hårdt under corona-nedlukningen. Vi vil gerne sikre, at der også i fremtiden bliver mulighed for koncert-arrangementer. Vi glæder os til at genoptage traditionen med en koncert i den ellers mørke vintertid, lyder det i en pressemeddelelse fra Musikevent Thorning. Forsalg af billetter starter lørdag den 4. december om formiddagen i Forsamlingshuset.

Indlæser debat