Der er småt med penge hos Christiane

17. november 2019, 10.00

Christiane Schaumburg-Müller har ifølge Se og Hør nu kun sin indtjening fra TV 2’s »Vild med dans« tilbage at klare sig for. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Se og Hør er dykket ned i økonomien hos Christiane Schaumburg-Müller efter hendes skilsmisse fra LOC. Bladet har opdaget, at hendes ChriChri-univers har halveret indtjeningen fra 2017 til 2018, hvor indtjeningen kun var 600.101 kroner og overskuddet lidt over 60.000 kroner. Christiane har lige købt eksmanden ud af villaen i Hellerup. Det kostede seks millioner kroner. Og mens Christiane ifølge Se og Hør blot har indtjeningen fra Vild med Dans tilbage at klare sig og sin gæld for, har LOC en pengetank på 4,7 millioner kroner oven i de 6 millioner fra huset.

Det kan man da kalde en forskel - der ikke bliver mindre, mener Se og Hør, når Christiane snart runder de 40 og dermed kan imødese endnu færre modeljob end dem, hun trods alt stadig har i dag.

Annemette Voss, 35, der vandt Den Store Bagedyst i 2013, skal passe rigtig meget på sig selv. Derfor deltager hun ikke i noget tv mere og heller ikke i ret mange events. Hun passer bare sin egen lille forretning med kagebagning og andet godt. Årsagen er, at Annemette Voss har fået angst, fortæller hun i Se og Hør.

- Jeg synes generelt, det er svært, fordi jeg har været igennem en masse angst sidste år. Jeg passer lidt på mig selv, faktisk, siger den tidligere værtinde i TV 2’s Sådanmark.

Det ser ud til, at lille Nicholas på otte år bliver ofret igen i den evige strid mellem sine forældre, fodboldspilleren Nicklas Bendtner og tv-baronessen Caroline Fleming. I bogen om Bendtner, »Begge sider«, fortæller Bendtner om sin tidligere kone, at hun er overfladisk og beregnende og har en drøm om, at de to skal være tidens svar på 1970’ernes Elizabeth Taylor og Richard Burton. Og derfor ender de på forsiden af Elle.

Men Nicklas Bendtner giver altså Caroline kniven i bogen, og siden har Caroline ifølge Se og Hør gjort det mere besværligt for eksmanden at se sin søn, som Caroline har den fulde forældremyndighed over.

TV 2-vært Cecilie Hother er efter to års forlovelse blevet gift med Thomas Honoré. Det skete ved et helt lille og hemmeligt bryllup.

- Vi valgte at holde et bryllup for kun os to. Det blev vores hemmelighed et stykke tid, siger Hother i Billed-Bladet:

- Vi valgte at gøre det på den måde, ganske enkelt fordi det var det, vi havde lyst til. Vi deler til daglig så meget af vores liv med offentligheden, at lige netop det her, det ville vi gerne have for os selv.

Christian Fuhlendorff, 36, kan ikke lade være med at fyre den fede. Han ryger hash - og dét i så stort et omfang, at han - igen - er på afvænning. Han var første gang i behandling i 2012.

- Sidste år kom jeg under et relativt stort arbejdspres, da jeg lavede »Går over i historien«. Og jeg har nævnt før, at jeg synes, det var hårdt at lave det, og jeg fik et tilbagefald, der tog til i 2018 og ind i 2019, og det er hash igen. Det har stadigvæk hængt ved, fortæller Fuhlendorff i en podcast.

- Derfor har jeg taget beslutningen om, at jeg har brug for hjælp til at komme ud af det. Jeg føler skam og skyld. Jeg føler ikke, at jeg er den, jeg giver mig ud for at være. Jeg troede, at jeg kunne styre det, men det kan jeg ikke, konstaterer Christian Fuhlendorff.

Lasse Sjørslev og Josefine Høgh fra henholdsvis TV 2 og DR er netop blevet forlovet, og de to på 45 og 30 venter ikke med at blive gift, til det bliver sommer. Vielsen skal såmænd foregå i weekenden mellem jul og nytår. Josefine har ikke været gift før, mens Lasse Sjørslev har prøvet det for 20 år siden, da han blev det med moren til sine to børn. Han har desuden dannet par med Natasja Crone.

Hvem husker ikke Rikke Solbjerg, der var en del af Wilbeks dejlige håndbolddamer? Se og hør beretter, at fru Solbjerg har solgt villaen i Risskov for 8.250.000 kroner.

Hun og manden har i stedet købt en anden villa i Risskov til 11,2 millioner kroner - så parret bliver i »ghettoen«.

Richard Gere, flot fyr på 70, kan stadig lide unge kvinder og omvendt. Se og Hør beretter, at han og fruen - Alejandra Silva på 36 - sammen skal være forældre for anden gang. Parret fik deres første barn i februar, og nu er nummer to så på vej. Barnet bliver Richard Geres tredje.