Succes i Ulstrup: Drive-in-banko

Hyggelig aften med masser af dyt

7. maj 2020, 11.26

- Vi ville gerne gøre noget, som bakkede op om lokallivet, og folk trænger til, at der skal ske noget, siger Anne Juul Markussen fra Ulstrup IF om drive-ind-banko’et, der fyldte p-pladsen ved Ulstruphallen.

ULSTRUP Tirsdag aften bød på en usædvanlig premiere i Ulstrup: Drive-in-banko. Det foregik ved Ulstruphallens parkeringsplads og blev en stor succes med 78 deltagende biler også en del med børnefamilier ombord.

- Vi ville gerne gøre noget, som bakkede op om lokallivet, og folk trænger til, at der skal ske noget, siger Anne Juul Markussen fra Ulstrup IF om initiativet.

- Vores idrætscafe kunne naturligvis ikke holde åbent, men arrangerede, at der kunne forudbestilles madposer med drikkevarer, sandwich eller kage. De solgte lidt mere end 80 sandwicher.

Ved ankomsten kørte bilerne forbi stationer, hvor de fik udleveret mad og spilleplader, hvorefter de blev guidet til en p-plads, hvor bilerne holdt med to meters mellemrum og kun måtte have venstre siderude åben. Præmier blev afleveret i vindernes bagagerum.

- Vi havde en megahyggelig aften med god stemning og masser af dyt, og vi overvejer at gøre det igen, siger Anne Juul Markussen.

Når en vinder havde pladen fuld, blev spillepladen tjekket gennem bilruden og præmien lagt i bagagerummet.