Stærke erhvervsprofiler i Norlys’ bestyrelser

18. januar 2020, 08.15

- Vi glæder os til at tage hul på samarbejdet med de nye bestyrelsesmedlemmer. Jeg er sikker på, at de alle vil have rigtig meget at bidrage med, siger Jens Erik Platz, bestyrelsesformand i Norlys i Silkeborg.

JOBNYT: Norlys i Silkeborg har rekrutteret seks nye medlemmer til koncernens divisionsbestyrelser som supplement til de ejervalgte.

Det drejer sig om Anders Eldrup, tidligere CEO i DONG Energy og Bo Lynge Rydahl, tidligere CEO i Neas Energy, som indtræder i bestyrelsen i Norlys Energi. Esben Kolind Laustsen, CEO i Bankdata og Claus Flyger Pejstrup, Executive Vice President i Lego Group bliver bestyrelsesmedlemmer i Boxer og Norlys Digital. Og Jess Julin Ibsen, CEO i Itadel og Frank Olesen, COO i GSV Materieludlejning.

- Vi er stolte af, at seks så stærke profiler fra det danske erhvervsliv har sagt ja til at blive en del af vores bestyrelser. Vi har oplevet en stor interesse i rekrutteringsprocessen, og det understreger den samfundsmæssige tyngde, vi har opnået med fusionen til Norlys, siger Jens Erik Platz, som er bestyrelsesformand i Norlys. mtl