Ny spidskandidat fra Ry: Mormor uden filter

Nye Borgerlige i Skanderborg har valgt Karina Kirk fra Ry som spidskandiat til efterårets kommunalvalg

22. februar 2021, 14.04

Karina Kirk fra Ry, som blandt andet står bag facebook-kanalen Mormor uden Filter, er valgt som spidskandidat for Nye Borgerlige i Skanderborg Kommune op til det kommende byrådsvalg i november.

RY Lokalforeningen i Nye Borgerlige i Skanderborg Kommune har nu valgt deres spidskandidat til kommunalvalget. Valget faldt på Karina Kirk, som i mange år har arbejdet som social- og sundhedsassistent på plejehjem og forsorgshjem, og som blandt andet er uddannet heilpraktiker og driver egen klinik baseret på naturmedicin.

Eventyrer fra Ry

- Mit hjerte banker for de små og de ældre og alle dem, som bliver klemt af systemet, siger Karina Kirk, som står bag facebook-kanalen Mormor Uden Filter, hvor hun deler sine synspunkter.

- Jeg har aldrig været bange for at stikke ud og gå efter det, jeg brænder for. Stædighed er et mærkat, jeg med stolthed tager på mig, siger 45-årige Karina Kirk, og tilføjer at hun fik tilnavnet Eventyreren fra Ry, da hun i 2002 som 26-årig trodsede mange velmenende advarsler og tog sine to små børn med på et halvt års rygsækrejse rundt i verden.

- Når jeg brænder for noget, ser jeg muligheder og lader folk omkring mig selv bokse med de begrænsninger, de ser. Jeg stiller mig gerne midt i turbulensen som vælgernes garant for en vagthund, der først og fremmest værner om borgerne og det nære fællesskab, siger Karina Kirk.

Nummer to på listen er Michael Jørgensen, som er ansat ved politiet,bor i Virring og har været en del af partiet helt fra den spæde start. De øvrige kandidater til kommunalvalget ventes at komme på plads inden for den nærmeste fremtid.

bes