Byrådsmedlem og ildsjæl er gået bort

SF’s medlem af byrådet i Skanderborg Kommune, Jens Sønderskov, er død

21. august 2019, 09.11

Jens Sønderskov blev 66 år.

NEKROLOG: Borgerne i Skanderborg Kommune har mistet en folkevalgt, og medlemmerne af byrådet i Skanderborg Kommune har mistet en kollega. SF’s Jens Sønderskov er død 66 år gammel efter længere tids sygdom.

Jens Sønderskov har været medlem af Byrådet i Skanderborg Kommune, siden han i 2015 afløste partikollegaen Pia Palm. Han var forinden byrådsmedlem i perioden 2010-2013.

I den igangværende periode har han været medlem af Kultur-, Sundheds- og Beskæftigelsesudvalget samt Økonomiudvalget.

- Det er med meget stor sorg, at vi har modtaget beskeden om, at Jens er gået bort. Byrådet i Skanderborg Kommune har mistet en utrættelig ildsjæl, der var aktiv helt til det sidste. Han var let at begejstre, og han havde let ved at begejstre andre. Jens spredte masser af godt humør og gik aldrig af vejen for et godt grin. I byrådet var han en skarp politiker, hvis hjerte især bankede for udsatte og sårbare unge. Men han var også et mildt og rummeligt menneske, der kunne tale på tværs af hele byrådssalen, og som altid evnede at se praktiske løsninger på selv store udfordringer, siger borgmester Frands Fischer.

Jens Sønderskov var uddannet lærer og vejleder. Han var først forstander, siden viceforstander og leder af EGU på Skanderborg Produktionsskole.

- Mange unge har gennem tiden fået et kærligt skub frem i livet af Jens. Han vil blive savnet ikke bare af sine kolleger i Byrådet og af medarbejdere i Skanderborg Kommune, men af rigtig mange mennesker, som har været så heldige at kende ham. Vores tanker går til hans hustru Jeanet og døtrene Mette, Marie og Maja, siger Frands Fischer. mtl