Fra Museum Jorn til Nørgaards Højskole

Karen Friis stopper på Museum Jorn i Silkeborg og flytter til Bjerringbro med sine to børn for at være en del af højskolen og lokalsamfundet

Udgivet:15. november 2018, 08.45

Læsetid:4 minutter

bjerringbro 44-årige Karen Friis bliver ny forstander på Nørgaards Højskole, når forstanderen gennem snart 15 år, Vibeke Hundborg, stopper med udgangen af 2018.

Karen Friis blev valgt i et felt på 40 ansøgere og har tidligere stiftet bekendtskab med posten som højskoleleder tilbage i 2009 på Engelsholm Højskole mellem Vejle og Billund., På det tidspunkt mødte hun Vibeke Hundborg ved et forstandermøde.

- Jeg bed mærke i, at Vibeke Hundborg fortalte, hvor godt det gik, og jeg kan huske, at jeg tænkte, at den højskole ville jeg gerne stifte nærmere bekendtskab med. Så jeg har gennem årene holdt lidt øje med højskolen, fortæller Karen Friis.

Hun har tidligere været på Nørgaards Højskole i forbindelse med, at en af hendes veninder gik der og har også holdt et enkelt foredrag på højskolen

Spændende højskole...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her