Brandårsag hos cykelhandel i Skanderborg fundet

Sydøstjyllands Politi fortæller, at brandårsagen hos Kjeld Jensen cykelhandel i Skanderborg skyldes en el-tavle i ét af baglokalerne

8. april 2020, 10.01

Brandårsag hos cykelhandel Kjeld Jensen er ifølge Sydøstjyllands Politis brandefterforskere fundet.

SKANDERBORG Mandag aften udbrød der brand i Kjeld Jensens cykelhandel i Skanderborg, og nu er brandårsagen ifølge Sydøstjyllands Politi fundet.

Indsatsleder Johnny Damgård i Skanderborgs Brand og Redning udtalte mandag aften til Midtjyllands Avis, at branden formentlig var startet i et baglokale med en el-tavle. Den vurdering er Sydøstjyllands Politis egne brandefterforskere enige i.

- I går tirsdag foretog vores brandefterforskere en undersøgelse af brandårsagen, og de er kommet frem til, at branden efter al sandsynlighed startede i en el-tavle i ét af baglokalerne, siger politikommissær Lars Elmstrøm til Midtjyllands Avis.

En kommentar fra ejer Kjeld Jensen

Kjeld Jensens cykelhandel har nogle år på bagen.

- Jeg har sovet frygteligt de seneste par nætter. Butikken har ligget på Adelgade 56 siden 1975 og førhen andre steder i Skanderborg. Cykelhandlen var mit liv, siger Kjeld Jensen.

- Branden har efterladt et forfærdelig syn. Det var lejer ovenpå, som ringede mandag aften og fortalte om branden til mig, og der var brandvæsnet allerede tilkaldt, siger han.

- Jos