Ti dage uden tog mellem Skanderborg og Aarhus

Broer skal gøres klar til elektificering. Togbusser indsættes

9. juli 2020, 07.06

I de ti dage fra 18. til 27. juli kører der ingen tog mellem Skanderborg og Aarhus. Passagerne må skifte til togbusser. Foto: Martin Ballund

SKANDERBORG I dagene 18.-27. juli kører der ingen tog mellem Skanderborg og Aarhus.

Det gælder både for Arriva Tog og DSB.

Årsagen er, at Banedanmark i perioden foretager omfattende broarbejder i forbindelse med den kommende elektrificering af hovedstrækningen Fredericia-Aarhus.

Der indsættes togbusser på strækningen

Mellem Skanderborg og Aarhus skal Arrivas rejsende benytte indsatte togbusser, der ligeledes betjener stationerne i Hørning og i Viby. Arrivas togrejsende fra Herning og Silkeborg skal således i perioden skifte til eller fra bus i Skanderborg.

I perioden 15.-17. juli og 28.-31. juli er flere af Arrivas afgange på strækningen Skanderborg-Århus desuden ændret. Nogle tog er omlagt, mens andre erstattes af togbusser.

- I denne periode, hvor togdriften er ændret, opfordrer vi alle vores passagerer til at besøge Rejseplanen.dk og se, hvordan togene kører den dag, man har planlagt at rejse, siger Kenneth Korsgaard, kommerciel chef i Arriva Tog, i en pressemeddelelse.

- Vi beklager ulejligheden for alle vores passagerer og glæder os til, at togdriften igen er normaliseret fra 1. august.