Ældre damer skal ikke ligge hjælpeløse på gaden i Silkeborg

7. april 2021, 12.48

FORTOVENE Ældre damer skal ikke falde ud af deres kørestol, fordi de ansvarlige politiske udvalg ikke gider bekoste og anlægge ordentlige fortovet. Det er dog netop det, der er sket ved Gødvad Plejecenter, hvor en ældre dame endte hjælpeløs på fortovet, og måtte råbe efter hjælp. Den hjælp kom heldigvis af en tilfældig forbipasserende.

Det er uværdigt for de mennesker som har bygget vores samfund, at de skal frygte at køre galt i deres kørestol og ligge hjælpeløse på gaden. Fortovet på Kongsbergvej ind til Gødvad Plejecenter er både ujævnt og med en større metalplade anlagt, således at kørestolsbrugere risikerer at sidde fast og vælte. Derfor kan man ved selvsyn se kørestolsbrugere som benytter vejen, hvor bilerne kører, for at komme fra Oslovej til Gødvad Plejecenter, hvilket vil kunne risikere i fremtidige ulykker.

Om det er Sundheds- og ældreudvalget med Gitte Willumsen (K) i spidsen eller Plan- og Vejudvalget med Hans Okholm (SF), som har det politiske ansvar for at få rettet op er underordnet, det skal bare fikses omgående.

Alt andet er simpelthen uværdigt for vores ældre medborgere, og det må jo kunne lade sig gøre i et valgår at få ordnet. Ældre damer skal i hvert fald ikke ligge hjælpeløse på gaden i Silkeborg.

Indlæser debat...