112

Fire drenge anholdt for voldsomt overfald i Sejs-Svejbæk

De anholdte i den grove voldssag fra Ladepladsen i Sejs er 15-16 år. De nægter sig skyldige

27. juli 2020, 14.51

Foto: Martin Ballund

SEJS-SVEJBÆK Efter et angreb med både kniv og køller ved Ladepladsen i Sejs natten til søndag har politiet anholdt fire mistænkte fra Silkeborg.

Det oplyser politikommissær Bent Riber Nielsen fra politiet i Silkeborg mandag.

En af drengene er 14 år, mens de tre andre er 15-16 år. Den 14-årige er blevet løsladt, fordi han er under den kriminelle lavalder. I hans tilfælde er det de sociale myndigheder, der skal håndtere sagen, mens de tre andre drenge tirsdag formiddag vil blive fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Sagen drejer sig om to mænd på 23 år 24 år fra Sejs der, efter voldsepisoden på Ladepladsen natten til søndag omkring klokken 01.50, måtte indlægges med både knivstik og brud i ansigtet.

Læs også: de blev ved med at sparke
Offer for groft overfald: - De blev bare ved med at sparke
+Abonnement

De to mænd var efter en lokal fest taget til Ladepladsen ved Sejs Snævringen for at bade.

Da mændene havde været i vandet, blev de opsøgt af en gruppe drenge på 15-16 år, som tildelte dem flere slag og spark, ligesom de to unge mænd blev stukket i henholdsvis låret og maveregionen med en kniv.

De tre anholdte er sigtet for grov vold.

- Det er en alvorlig sag, fordi der er anvendt våben. Der er tale om en sag, der kunne have kostet liv, siger Bent Riber Nielsen.

De tre anholdte nægter sig skyldige i sigtelsen om grov vold. Politiet i Silkeborg oplyser, at det ikke kan udelukkes, at der kommer flere sigtelser i voldssagen.