Heiberg: Jeg går ydmygt til opgaven

Flemming Heiberg er spændt på, hvordan det bliver at være gruppeformand. Han går ind til opgaven med dyb respekt

Udgivet:29. december 2017, 08.05

Læsetid:3 minutter

SILKEBORG Han har ingen politisk erfaring, den 53-årige Flemming Heiberg, som har fået rollen som Venstres gruppeformand i det nye byråd. Alligevel er han ret afslappet i forhold til det at skulle være gruppeformand for partiets i alt 11 byrådsmedlemmer.

- Det bliver en spændende opgave, og jeg er beæret over, at der i Venstres gruppe er opbakning til mig som gruppeformand. Derfor går jeg også ind til opgaven med stor respekt og ydmyghed.

- Jeg har jo ingen politisk erfaring, men til gengæld har jeg erfaring med at lede og stå i spidsen for et team. Jeg tror på, at jeg godt kan overføre de erfaringer til det politiske arbejde, siger Flemming Heiberg, der gennem 15 år var administrerende direktør for Midtjyllands Avis, hvor han stoppede ved udgangen af 2013.

Han bor i Silkeborg og arbejder i dag som selvstændig konsulent med bestyrelsesarbejde og ledelsessparring og som erhvervsejendomsmægler.

Arbejdet som kommende byrådsmedlem og gruppeformand har ikke fyldt så meget hen over julen, men inden så længe sætter han sig sammen med borgmester Steen Vindum for at få afstemt forventningerne.

- Jeg har ikke fået en jobbeskrivelse af, hvad det vil sige at være gruppeformand endnu, men en af de vigtigste opgaver bliver at sørge for, at vi står sammen som en enhed, siger Flemming Heiberg.

Fuld af fortrøstning...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind