Målscorer Pukki sled sig igennem PL-kamp med brækket tå

Teemu Pukki scorede, da Norwich spillede 1-1 mod Leicester lørdag. Han spillede 45 minutter med en brækket tå.

14. december 2019, 22.18

Teemu Pukki scorede sit mål nummer ni i denne sæson i Premier League, da han bragte Norwich foran 1-0 mod Leicester lørdag.

NORWICH Finske Teemu Pukki spillede en stor del af kampen lørdag i Premier League for Norwich ude mod Leicester med en brækket tå.

Det bekræfter den tidligere Brøndby-angriber på den engelske klubs hjemmeside efter opgøret, der endte 1-1.

- Det var ikke nemt. Den slags sker, og jeg ønskede udelukkende at spille videre og give alt.

- Det hjalp med al den adrenalin, så det gjorde ikke specielt ondt. Men måske mærker jeg mere i morgen (søndag, red.), siger Teemu Pukki til hjemmesiden.

Han bragte Norwich foran 1-0 kort før den halve time, men et selvmål af Norwich-keeper Tim Krul før pausen betød, at kampen endte uafgjort, da der ikke blev scoret mere i kampen i anden halvleg.

Ifølge hjemmesiden spillede Pukki mere end 45 minutter med en brækket tå, da han pådrog sig skaden inden pausen og spillede hele kampen til ende.

Teemu Pukki har scoret ni mål i den bedste engelske række i denne sæson, efter at Norwich rykkede op efter den seneste sæson. Da scorede Pukki 29 mål i Championship.

Teemu Pukki er en af profilerne på Finlands fodboldlandshold, som møder Danmark i gruppespillet i næste års EM-slutrunde.

/ritzau/