Medaljeregn til Ry TeamGym

Tre hold fra Ry fik medaljer

Udgivet:28. januar 2020, 18.00

Læsetid:1 minut

Selvom trætheden begyndte at melde sig søndag efter frkost, fandt minipigerne uanede kræfter frem og leverede flotte spring på banen og trampolinen. Holdet blev belønnet med en flot bronzemedalje i 3. division, da konkurrencen var veloverstået. Her er det: Emilie, Enna, Nanna, Nicole, Sara, Ane, Amalie og Alberte.

RY Tre TeamGym hold fra Ry Gymnastikforening deltog den 18. og 19. januar i Jysk-Fynske mesterskaberne for hold. TeamGym juniorpiger stillede op til konkurrencerne i juniorrækken for første gang, og de fleste af pigerne på holdet er væsentligt yngre end mange af konkurrenterne.

Pigerne havde dog trænet og forberedt sig, og som en del af forberedelserne blev det bla. kun til en meget kort juleferie. Det gav pote, og med flot stil fik pigerne således vist flotte spring og en god rytmeserie. Dommerne belønnede den flotte udførelse, og pigerne endte med en sølvmedalje i 3. divison.

Ry TeamGym stillede også med et minimix hold i 1. division og et minipigehold i 3. division.

Da konkurrencen var overstået, fik gymnasterne hængt velfortjente sølvmedaljer om halsen.. Minipigerne vandt desuden en flot bronzemedalje i 3. division. - bes