Simon Nagel: Sejren var vigtigere end målene

Den rutinerede midtbanespiller blev helten, da Kjellerup åbnede sæsonen i 2. division med en sejr over Odder

Udgivet:05. august 2017, 07.05

Læsetid:3 minutter

Fodbold Hele fredagen arbejdede klubfolk på højtryk for at gøre stadion klar til Kjellerups sæsonpremiere i 2. division mod Odder.

I sidste ende betød de store mængder regn, at opgøret blev rykket om på kunstgræsbanen, og her fik KIF'erne heller ikke noget foræret af et hårdt kæmpende udehold.

Først efter mere end fem minutters overtid kunne værterne juble over en snæver 2-1 sejr, efter en kamp der burde have været afgjort til deres fordel langt tidligere.

Dagens helt blev den debuterende midtbanespiller Simon Nagel, der med to fremragende mål fra distancen fik en drømmedebut for sin nye klub.

- Det var fint nok at score, men det var bedre at komme i gang med tre point for at være helt ærlig. Det var en typisk premierekamp. Odder ville ingenting. De stod bare 10 mand og lossede væk, siger den 32-årige midtbaneprofil.

Han var meget tilfreds med en sejr i hans første kamp for Kjellerup IF.

- Det er det, det handler om. At komme på tavlen hurtigst muligt. Det var rigtig godt for holdet, mener han.

Simon Nagel spillede i sidste sæson for Vejle i 1. division og har også superligafortid i klubber som Silkeborg, Viborg og Horsens. Men nu har han det helt fint med at trappe ned med 2. divisionsfodbold i Kjellerup.

- Jeg er nået dertil, hvor jeg stod ved en skillevej. Skulle jeg blive ved med at spille fuldtidsfodbold, eller skulle jeg til at kigge på det civile liv. Jeg besluttede mig egentlig hurtigt for, at jeg gerne ville i gang med noget civilt. Jeg har haft nogle tilbud og kunne være fortsat med fuldtidsfodbold, men vi kom ikke så langt. Jeg havde lyst til at prøve noget andet. Jeg har også to børn, jeg gerne vil have tid til. Det passer mig rigtig godt herude i Kjellerup, forklarer den elegante midtbanespiller.

Smukke scoringer...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind

Mere interessant læsning

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere