Ny lokal deltager i barsk tv-dyst: Miguel bliver sendt alene i vildmarken

Første afsnit af ny sæson i seersuccesen bliver vist på DR i aften

27. februar 2020, 07.16

30-årige Miguel Santos Huusmann-Sørensen fra Ans er blandt otte deltagere i den nye sæson af »Alene i vildmarken«, hvor første afsnit bliver sendt i aften. Foto: Andreas Roosvall/DR

ANS En ny sæson af tv-succesen »Alene i vildmarken« ruller i aften over skærmen på DR - og igen med en lokal deltager blandt de otte modige og robuste danskere, der bliver sendt ud for at klare sig i på egen hånd i den norske vildmark.

Og der må siges at ligge et vist pres på 30-årige Miguel Santos Huusmann-Sørensen fra Ans, for de seneste to sæsoner er den barske tv-dyst blevet vundet af lokale midtjyder.

Lars Nyhuus Henriksen fra Vrads holdt i 2018 længst ud i vildmarken, og sidste år kunne falkemanden Flemming Sanggaard fra Them kåres som vinder efter hele 60 dage, som udover total isolation bød på sult, kulde og ekstremt vejr i Nordnorge.

Miguel Santos Huusmann-Sørensen er ifølge DR vokset op i Gjellerup ved Aarhus. Her havde han som helt ung nogle svære år i usunde miljøer og med et misbrug af stoffer, indtil han flyttede over til sin farmor og farfar ved Vesterhavet, hvor naturen blev hans redning.

I dag træner han med folk ude i naturen. Han bor han i Ans og er gift med Christina, og sammen har de datteren Lili på to år, der er Miguels et og alt.

DR kan da også afsløre, at savnet til familien og hans rastløshed bliver Miguel Santos Huusmann-Sørensens største modstander i vildmarken.

I alt otte deltagere i alle aldre og fra hele landet bliver sendt »Alene i vildmarken« i den nye sæson, hvor første afsnit kan ses på DR1 i aften, 27. februar, klokken 20.