Hjøllund-borgere må vente på afgørelse

Sagen om en grusgrav i Hjøllund blev ikke afgjort på byrådsmødet. Borgmesteren forventer, at der kommer en afgørelse i denne byrådsperiode

Udgivet:31. oktober 2017, 12.17

Læsetid:2 minutter

HJØLLUND Det er fortsat uvist, om byrådet vil støtte planen om en grusgrav tæt på Hjøllund by ved Adlersvej eller ej.

Løsgængerne Leif Lund og Teresa Jørgensen havde mandag fået sagen på byrådets dagsorden med henblik på, at få sat en endegyldig stopper for ophævelsen af den lokalplan, der skal gøre det muligt at anlægge en grusgrav.

- Jeg kan godt forstå, at folk i Hjøllund er utilfredse med at skulle bo endnu tættere på en grugrav, end de gør i forvejen. Hvem er dog interesseret i at få en grusgrav ved ligusterhækken, spurgte Leif Lund.

Borgmester Steen Vindum (V) foreslog hurtigt, at sagen skulle sendes tilbage til behandling i plan-, miljø- og klimaudvalget. Han forklarede, at sagen ikke var belyst tilstrækkeligt, da de to grundejere, der har ansøgt om at få udlagt en del af deres jord til grusgrav, ikke er blevet partshørt.

Det kunne Leif Lund på ingen måde støtte.

- Hele planen har været fremlagt i offentlig høring i meget lang tid. Det nærmer sig magtfordrejning, når man vil bruge sådan en regel til at trække sagen i langdrag, fordi man ved, at man vil lide nederlag. Jeg har næsten aldrig set noget lignende i mine 28 år som medlem af byrådet, sagde Leif Lund.

Hans Okholm (SF) havde også håbet på, at der kunne komme en afklaring på sagen med det samme.

Afklaring inden nytår...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her