Midtjyske Meninger: Tak for det, Lars Høgh

24. november 2021, 11.43

Foto: Martin Ballund

Målmandstræneren for fodboldlandsholdet Lars Høgh er rigtig meget i medierne for øjeblikket, nu hvor han har oplyst, at han ikke har år tilbage men kun måneder. Den satans sygdom.

Lars Høghs arbejde har ikke kun betydning for landsholdet og dem på øverste hylde, han har også haft overskud til at hjælpe almindelige mennesker som mig.

Da jeg i starten for snart 20 år siden fik agenturet for uhlsport, (hvis DNA er målmandshandsker), forlangte alle sportsbutikker, at uhlsport også var præsenteret på danske elitemålmænds hænder, for at jeg kunne få gang i salget.

Jeg havde læst, at Lars Høgh var konsulent og specialtræner for bl.a. Jesper Christiansen, Viborg FF og Jimmy Nielsen, Aab i Superligaen.

Lidt starstruck fik jeg ringet til Lars Høgh, og bad om et godt råd til at få disse to målmænd i stald.

»Du kan starte med at sende dem nogen luffer«, lød det på klingende fynsk, »og er de så tilfredse, kan du jo sikkert lave en samarbejdsaftale med dem. Kik ind når du er i Odense«.

Jeg gjorde begge dele. Lars’ nyfødte barnebarns mor kom i sin ungdom til at spille i uhlsport fodboldstøvler, og uhlsport blev senere leverandør til Laudrup og Høgh Camps.

Lars Høgh og jeg har aldrig siddet lårene af hinanden, vi er ikke personlige venner, men bekendte der hilser og småsnakker, hvis vi mødes på et stadion.

De sidste 20 år har for mig været et fantastisk givende forretningsliv.

Og det er primært på grund af produkterne og min arbejdsindsats. Men tak Lars Høgh, for at du i starten og løbende har haft en lille finger med i spillet.

Jeg ønsker dig en god sidste rejse. Skulle du igen snyde Joe Black, så god bedring.

Og så til noget helt andet.

Så er byrådsvalget overstået, og vi har fået ny borgmester, og hun er en pæn én. Det var de radikale, der valgte hende efter at have tjekket med deres bagland. Jeg forstår ikke, at man skal tjekke med sit bagland, når man nu har fået mandat fra folket, så bør den valgte vel selv bestemme.

Stort tillykke til Peter Sig, Bryrup, der fik overvældende mange stemmer fra Silkeborg syd.

Jeg håber du i denne byrådsperiode vil bruge lige så meget krudt på forbedringer og udvikling i vort sydlige område, som du har brugt på at være politibetjent i byrådet (ikke at forklejne det) i de sidste 4 forgangne år.

Dit store forslag omkring søbadet og den gamle sportsplads her i Bryrup ligger stadig og venter.

Midtjyllands Avis har et fast korps af skribenter, der skriver klummerne under »Midtjyske Meninger«. Kommentarer her er udtryk for skribentens egen holdning.

Indlæser debat