SIF-forsvarer efter afvist bud: Jeg forstår klubben

Anders Hagelskjær bekræfter, at engelske Portsmouth har afgivet et bud på ham

24. september 2020, 10.10

Anders Hagelskjær, der her vinder en hovedstødsduel i en kamp mod FC Midtjylland, kan være på vej væk fra SIF. Foto: Jakob Stigsen Andersen

FODBOLD Avisen B.T. kunne onsdag fortælle, at Silkeborg IF har afvist et købstilbud på Anders Hagelskjær fra Portsmouth, der spiller i den tredjebedste række i England, League 1.

Den historie bekræfter den 23-årige forsvarsspiller, der dog ikke er skuffet over, at SIF har takket nej.

- Jeg har ikke noget at gøre med, at det kommer ud på den måde. Men jeg forstår godt, at Silkeborg har takket nej. Selvfølgelig vil jeg gerne have haft det eventyr, men nu er jeg i Silkeborg, og det er jeg egentlig også glad for. Det er sådan, det nu engang er, siger Anders Hagelskjær.

Var klar på udfordringen

Med sin teknisk anlagte forsvarsstil er han ikke nødvendigvis protoptypen på en spiller til den tredjebedste engelske række, hvor fysikken er i højsædet. Men Anders Hagelskjær havde været klar på den udfordring.

- Der er ingen tvivl om, at der er en anden fodboldkultur derovre med lidt mere duelspil. Det kunne også være fedt at prøve, så det vil jeg gerne være sprunget ud i, hvis det var blevet til det, siger Anders Hagelskjær, der ifølge B.T. også tiltrækker interesse fra Polen.

Han afviser, at det afviste bud kommer til at påvirke hans indsats på banen.

- Så længe jeg har kontrakt med Silkeborg, er jeg fuldt committed der. Det kommer ikke til at sætte præg på, hvad der foregår på fodboldbanen, siger den tidligere FCM- og Skive-spiller, der ikke ved, om forbindelsen til Portsmouth er helt død.

Tidligere på ugen lejede klubben dog forsvarsspillerem Rasmus Nicolaisen i FC Midtjylland.

Anders Hagelskjær har kontraktudløb med SIF til sommer og har tidligere fortalt Midtjyllands Avis, at forhandlingerne om en ny aftale er blevet afbrudt. De er endnu ikke genoptaget, men Anders Hagelskjær vil ikke ud med, om han er fortid i SIF til sommer.

- Det kan jeg ikke rigtig svare på. Jeg er rigtig glad for at være, hvor jeg er nu, og det forholder jeg mig til, siger han.

SIF vil ikke sælge flere

Over for B.T. understreger SIF-direktør Kent Madsen, at klubben ikke har planer om at sælge flere spillere i dette transfervindue.

- Jeg kommenterer ikke på enkelte spillere, men der er interesse for flere af vores spillere, og det er en udvikling, vi bare har kunnet se de senere år. Det er dels fordi vi er dygtige, og dels fordi vi har dokumenteret, at vi godt kan lave nogle dygtige fodboldspillere, siger SIF-direktør Kent Madsen til B.T.