Drømmen om Thorning Kultur- og Idrætscenter

24. juni 2021, 12.30

HALBYGGERI Vi skal stå sammen om, at udvikle vores by og egn til glæde og gavn for alle borgere og foreninger i hele den nordvestlige del af kommunen. Sammenhængskraften og viljen på egnen til at opnå drømmen er en forudsætning. Lars Lilholt synger et sted: »Den drøm der kun forbli´r en drøm - den er en løgn!« Mit eget motto er: Hvor der er vilje er der vej!

Blicheregnens fælles rejse fra udbygning af den selvejende institution Thorning Hallen til Thorning Kultur- og Idrætscenter bliver spændende at følge og kræver en stærk vedholdende indsats af alle

Kern Oddershede (V)

Vi er mange, der stærkt ønsker et nyt kultur- og idrætscenter i byen, som vil styrke Blicheregnens brand som et levende landsbymiljø i udvikling og gøre den mere attraktiv at flytte til for alle aldersgrupper. Kommende tilflyttere vil bl.a. se efter velfungerende institutioner, let adgang til byggegrunde og større udviklingsprojekter som fx Thorning Kultur- og Idrætscenter (alias Hal 2).

Blicheregnens fælles rejse fra udbygning af den selvejende institution Thorning Hallen til Thorning Kultur- og Idrætscenter bliver spændende at følge og kræver en stærk vedholdende indsats af alle.

Hvad skal der til? Hvordan ser det skridt ud, der får beskrivelsen af vores lokale drøm helt over på budgettet for de kommende år og opnår økonomiudvalgets godkendelse. Det glæder vi os lokalt til at høre formanden for Silkeborg Kommunes Kultur-, Fritids- og idrætsudvalg, Johan Brødsgaard m.fl. fortælle om på det kommende møde nu på fredag den 25. juni i hallen i Thorning.

Indlæser debat...