Oversvømmelser: Hold fast, borgmester Steen Vindum!

15. november 2019, 12.35

Foto: Martin Ballund

OVERSVØMMELSER Det er dog utroligt at virksomheden Svostrup Kro og en lang række beboer langs Gudenåen skal pines af, at der er - undskyld mig - nogle selvbestaltede eksperter af politikere i klima- og miljøudvalget i Silkeborg kommune, som ikke vil komme de nødstedte til hjælp.

Konkret drejer det sig om, at grødskæringen i Gudenåen skal strammes op på grund af de væsentlige klimaforandringer, der pågår i øjeblikket i.f.m. de store unormale klima- og vejrforandringer, der sker, og sikkert ikke vil ændre sig i den globale verden.

Det er utroligt, at udvalget IKKE spørger kompetente folk om, hvordan opgaven skal løses, men roder rundt i systemet fra tegneserierne gæt og »find fem fejl«.

Hold nu op med jeres »gættekonkurrence« og lyt til de, der har ekspertisen og forstand på de ting- uden for jeres egen lille andegård.

Det er jo ikke et raketprojekt, der skal udføres og sendes til Mars, men en simpel opgave som andre tidligere har løst rundt i verden.

Det er i dag nemmere at flyve til Månen og hjem igen, end det er at begrænse oversvømmelserne i Gudenåen, med store tragiske problemer for de, der har deres ejendomme liggende der. Og så tager flyvningen ikke så lang tid, som det gør at rette op i Gudenåen og skabe ordentlige forhold der !

At formanden for udvalget, Claus Løwe Klostergård fra Alternativet, forklarer til MJA, at omkostningerne ved at ændre forholdende i Gudenåen er for store i forhold til effekten - hvor ved han nu det fra ? Og hvorfra kommer denne dokumentation ? Så fortæl os om det!

Se nu hr. formand og få fat i nogen, der har forstand på de ting, og sæt dig ned i stolen og lyt til dem, i stedet for at gætte på om klimaforandringen ændres i de kommende dage/måneder eller år. Ellers forstår jeg ikke, hvad AL står for ?

Kunne det tænkes, at det for lang tid siden burde være dig hr. formand og udvalget, der tog på besøg hos de berørte og ikke vores borgmester? Det er trods alt godt, at der er nogen, der tager ansvar, når I ikke selv kan se det nødvendige i at varetage borgernes problemer!