Nytårskoncert med Cassandra og slynglerne

Arena Midt og Kjellerup Event er parate til nytårskoncert den 11. januar

Udgivet:27. november 2018, 11.23

Læsetid:1 minut

Cassandra Lemoine synger ved nytårskoncerten i Kjellerup.

4 år siden

KJELLERUP Arena Midt og Kjellerup Event arrangerer igen i år nytårskoncert i Kjellerup.

- Det er et kæmpe arrangement for vores by og vanskeligt at få til at løbe rundt, men både Arena Midt og Kjellerup Event, mener at det er vigtigt for vores by at have en nytårskoncert, siger formand for Kjellerup Event, Torben Hviid:

- Dette synspunkt er Kjellerup Udviklingsforening enig i, og de har derfor givet en underskudsgaranti på op til 10.000 kroner, hvis dette skulle blive nødvendigt. Det håber vi selvfølgelig ikke, og med 300 gæster, som vi havde inde sidste år, løber det netop rundt.

Koncerten holdes den 11. januar.

- Vi gentager succesen med Promenadeorkesteret Lauseniana, populært kaldet »Slyngelorkesteret«, under ledelse af Kapelmester Jørgen Fuglebæk, konferencier bliver Jørgen Rahbæk Jespersen, fortæller Torben Hviid:

- Orkesteret, der er fra Herning, har igennem mange år givet nytårskoncerter, i Herning, Vejle, Sønderborg og Flensborg med op til 2000 tilskuere. - I 2019 bliver koncerten i Kjellerup med en kvindelig solist, nemlig sopranen Cassandra Lemoine.

- Lausenianas repetoire er vidtspændende, men det er altid den glade, livsbekræftende musik der spilles. Første afdeling er det klassiske repertoire, med de stykker musik, der skal med til en nytårskoncert som: Franz von Suppés ouverture til operetten »Den Skønne Galathea« og Johann Strauss' »Frülingsstimmen«. Efter pausen, bliver repertoiret lidt mere poppet.

Vi er lidt stolte over at kunne tilbyde Kjellerups borgere et stort og dyrt arrangement, og så til lavere pris end i vore nabobyer. Vi håber derfor, at byens borgere vil slutte op om arrangementet.