Sådan arbejder mediefolket: Hver for sig laver vi sammen din avis

Ny teknologi gør, at vi kan sidde på mange forskellige adresser og skrue din daglige avis sammen

27. marts 2020, 08.38
1 af 12 Peter Bruvik-Hansen, journalist og redaktør med fokus på Ekstra Posten: Det bedste ved at have hjemmearbejdsplads er muligheden for at indrette sig med de ting, der giver glæde i hverdagen. Det værste er at undvære kollega Søren Sohns daglige grynt om tilværelsen i almindelighed og opslag på sociale medier i særdeleshed. Og så naturligvis savnet af det stærke journalistiske trekløver på nabokontoret (Susanne Niskanen, Mette Andersen og Sanne Helene Højbjerg, red.), der må undvære at blive tvangsindlagt til foto af børnebørn, kreative husflidsprodukter og loppefund.

SILKEBORG Også mediebranchen er ramt af coronakrisen, men selve journalistikken lider ikke så meget under de stærkt forandrede betingelser for dagligdags færden som så mange andre fag.

Ny teknologi gør, at vi er i stand til at sidde hver for sig og arbejde. Men alligevel som et fælles slutprodukt hver dag kan tilbyde dig din Midtjyllands Avis på print og en masse daglige opdateringer på www.midtjyllandsavis.dk og diverse sociale platforme.

Vi har været ude og besøge mange virksomheder, forretninger og familier for at skildre, hvordan de klarer sig lige nu. På det her opslag leverer vi lidt tilbage og giver dig et kig ind i, hvordan nogle af de ansatte har det hjemme på deres individuelt indrettede hjemmearbejdspladser, hvor vi skriver til lyden af græsslåmaskiner og lugten af frisk gylle fra en mark ved Kragelund.

Men bare rolig; lugten er ikke fulgt med i avisen.