Er Årets Håndværker fra Silkeborg?

Isolatør fra Silkeborg er finalist til Årets Håndværker 2021

Udgivet:25. marts 2021, 08.30

Læsetid:1 minut

Frank Skov fra Papiruld Silkeborg er her fotograferet i 2019, hvor virksomheden vandt prisen for Årets isolatør. Også i årene 2018 og 2020 var virksomheden i finalen, ligesom den altså nu igen er det i år.

PRISUDDELING: Når kåringerne af Årets Håndværker 2021 finder sted senere på året i Cirkusbygningen i København, vil også Silkeborg være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Papiruld Silkeborg er nemlig finalist i kategorien Årets Energi Isolatør (0-4 ansatte ).

Frank Skov, der står i spidsen for Papiruld Silkeborg, siger:

- Vi er naturligvis stolte over anerkendelsen, som er skabt via god kundeservice.

Håndværksfirmaer, fordelt på 25 forskellige fagkategorier, har opnået at blive udråbt som finalist baseret på de anmeldelser, de har modtaget fra deres kunder gennem året på anmeld-haandvaerker.dk.

- Hver dag, kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade for, og stolte af den anerkendelse, en finaleplads til Årets Håndværker er. Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen. Det bliver spændende, siger Frank Skov. MTL