Lykke er hjemme i Sejs og hos Home

Lykke Poulsen er ansat som mæglerfaglig konsulent hos Home i Aarhus. Hun er drevet af at gå i dybden, nørde og konstant at dygtiggøre sig - og er glad for at være tilbage i Sejs, hvor det hele begyndte

15. oktober 2020, 13.00

- Jeg får bare en kæmpe glæde og ro af at være i naturen, og samtidig er det fantastisk at se de flotte farver, som skifter med årstiderne, siger Lykke Poulsen, der for seks år siden vendt hjem til Sejs efter at have boet i København.

JOBNYT: »Hun vil hjem hjem hjem til Silkeborg ...« Sådan sang Lars Lilholt til Stine Bramsen i »Toppen af Poppen« på TV2 i 2015.

Det ville 40-årige Lykke Poulsen også for godt seks år siden. Sammen med sin mand og deres to sønner flyttede hun fra København tilbage til naturen og vandet i Sejs kun 500 meter fra barndomshjemmet. Og nu vil hun også tilbage til Home.

Med stillingen som mæglerfaglig konsulent på Home-kædens hovedkontor i Aarhus er hun tilbage i virksomheden, hvor det hele startede i 2002. Dengang rejste hun fra Sejs for at kaste sig ud i ejendomsmægler-drømmen som trainee hos Home på Amager, og siden er det blevet til ti år i Home-kæden. Et par afstikkere har der været i årenes løb, til det københavnske ejendomsselskab Jeudan og senest i projektafdelingen hos Danbolig i Silkeborg.

Jura er spændende

Nu har Lykke Poulsen sat sig bag skrivebordet hos Home i Aarhus for at hjælpe kædens 900 medarbejdere med svar på spørgsmål om jura og lovgivning.

Den erfarne ejendomsmægler har altid været begejstret for det juridiske og lovgivningsmæssige indenfor ejendomshandel, derfor var hun heller ikke i tvivl om, at stillingen som mæglerfaglig konsulent var den helt rigtige.

- Jeg synes bare, at der stod »Hej Lykke« på stillingsopslaget. Det var det, jeg havde ventet på i de sidste syv år. En mulighed for at jeg kan nørde samtidig med, at jeg kan hjælpe og yde en god service overfor mæglerne i de 178 Home-butikker, fortæller Lykke Poulsen.

Der har været en rød tråd gennem hele hendes karriere. Helt fra dengang hun startede på handelsskolen i Silkeborg i 1997. Hun overvejede at læse til revisor, men en økonomilærer forsikrede hende om, at revisorfaget ville blive for kedeligt for hende. Et udsagn hun tog for gode varer, og så var der kun én vej frem, og det var ejendomsmægler-vejen. Når hun tænker tilbage, giver det god mening, for glæden ved ejendomme har altid været der.

Har altid kigget på huse

- Siden jeg var barn, har min far og jeg altid kørt rundt og kigget på huse, det brugte vi nærmest hver søndag på, og jeg elskede det. Ja det gør vi faktisk stadigvæk en gang imellem, fortæller hun.

Når Lykke Poulsen ikke er begravet i lovstof og regler om bolighandel, så bruger hun sin tid i naturen - hvor hun elsker at løbe og dyrke Raw Fit (udendørs styrketræning). For nylig har hun også kastet sig over SUP - stand up paddleboarding.

Hun overtager stillingen som mæglerfaglig konsulent i Home fra Rikke Kirstine Sørensen, som fra 15. august er blevet indehaver af Home i Silkeborg sammen med Kristian Brus-gaard. MTL