Kendt fra Silkeborg: Bliver president for Lars Larsen Group

Med virkning fra 1. september 2022 tiltræder Jan Bøgh i en ny stilling som President & CEO for Lars Larsen Group Retail. - Jeg er glad for, at Jan har sagt ja, siger formand og ejer Jacob Brunsborg

14. september 2021, 08.04

Jan Bøgh er et kendt ansigt i Silkeborg. Han boede i en årrække i Gødvad og senere Hvinningdal, men han flyttede tidligere på året til Aarhus.

SILKEBORG Lars Larsen Group gør klar til ændringer i selskabets topledelse.

Det sker med oprettelsen af en ny stilling som President & CEO for Lars Larsen Group Retail - der er selskaber, der handler med forbrugerne.

Manden, der kommer til at stå i spidsen for det arbejde, bliver et kendt ansigt i Silkeborg. Det er 61-årige Jan Bøgh, der har boet i Gødvad og Hvinningdal og blandt andet siddet i bestyrelsen i Bjerringbro-Silkeborg og været håndboldtræner i Gødvad GIF.

Tiltrædelsen glæder formanden for Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg, der bor i Silkeborg.

- Jeg har aldrig lagt skjul på, at retail er rygraden i Lars Larsen Group. Derfor er jeg glad for, at Jan har sagt ja til at påtage sig en mere overordnet rolle. Alle retailselskaberne i Lars Larsen Group kan få gavn af Jans store viden og erfaring. Samtidig betyder ændringerne i organisationen, at vi bliver bedre i stand til at udnytte synergier på tværs af virksomhederne. Jan er allerede formand for bestyrelsen for Ilva, Sofacompany og SengeSpecialisten og sidder i bestyrelsen for Bolia. Ved at frigøre ham for det daglige ledelsesansvar i Jysk får han langt mere tid til at arbejde med udvikling og opkøb, siger bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

Læs også
Købmand for Lars Larsen
Abonnement

Han glæder sig også over allerede nu at kunne offentliggøre, at det bliver 46-årige Rami Jensen, der den 1. september 2022 tiltræder i Jysk og overtager senere posten som President & CEO den 1. september 2023. Rami Jensen bor i Silkeborg, og dermed er generationsskiftet på plads i Jysk.

Læs også
Jysk sætter igen omsætningsrekord

- Det handler om rettidig omhu. Jan havde lovet både min far og mig, at han ville stå i spidsen for hele processen med at sammenlægge Jysk Nordic og Dänisches Bettenlager til én enhed. Den opgave får Jan gjort færdig, samtidig med at han får et år til at køre parløb med Rami Jensen for at gøre ham klar til at indtage rollen. Det sikrer den nødvendige kontinuitet, der gør, at vi ikke behøver at sætte tempoet ned i forbindelse med ændringerne, siger Jacob Brunsborg.

Spændende opgave

Jan Bøgh ser frem til sin nye rolle, hvor han får mulighed for at arbejde på tværs af alle retailselskaber.

- Jeg har i mange året været involveret i alle retailselskaberne i Lars Larsen Group gennem bestyrelsesarbejdet, og derfor ved jeg også, at der er rigtig meget at hente ved, at vi nu opretter en decideret retailorganisation. Samtidig er det ingen hemmelighed, at vi er på udkig efter mulige opkøb, og ved at overdrage ansvaret for den daglige ledelse af Jysk får jeg langt mere tid til det arbejde. Det er noget, jeg glæder mig meget til, siger Jan Bøgh.

Ligesom Jacob Brunsborg glæder Jan Bøgh sig over, at der er lavet en model, hvor han løbende kan overdrage ansvaret for den daglige ledelse i JYSK.

- Lars Larsen omtalte ofte Jysk som sit barn. Jeg ser nok mig selv som barnepigen. Jeg har tilbragt utrolig meget tid med Jysk, og det er vigtigt for mig, at vi kan gennemføre skiftet uden at skulle sætte tempoet ned. Derfor er jeg også glad for, at Rami har sagt ja til jobbet, fordi han kender Jysk indgående og kan stå i spidsen for den fortsatte udvikling af JYSK uden at gå på kompromis med de værdier, som virksomheden er bygget på, siger Jan Bøgh.

Indlæser debat...