DET ER DIT VALG - KV21

Hvad er dit motiv, Steen Konradsen?

25. oktober 2021, 12.36

PLAT Hvad er dit motiv, Steen Konradsen. Fredag har du et indlæg i Avisen med overskriften »Sandt eller falsk? Fup eller fakta?«. Det handler om, at du endnu en gang prøver at beklikke Hans Okholms hæderlighed og troværdighed. Sådan som du har gjort et stort antal gange i de senere år, ikke mindst da du var den store stjerne i lobbyforeningen »Skøn på Silkeborg«.

Der har været ro omkring dig et stykke tid, men nu hvor valgkampen nærmer sig, skal du åbenbart lige have en tur mere i manegen.

Du har kun det motiv at lave politisk plat på en ikke-sag mod en dygtig og visionær politiker, som du ikke kan lide

Jørn Rye Rasmussen

Når jeg i overskriften spørger, hvad dit motiv er, så kender jeg jo alt for godt svaret. Du har kun det motiv at lave politisk plat på en ikke-sag mod en dygtig og visionær politiker, som du ikke kan lide. Du bruger i din overskrift ordet »fakta«. Hvis du havde søgt fakta i sagen om inhabilitet - men det interesserer dig tilsyneladende ikke - så ville du vide, at det var diskutabelt, om Hans Okholm var inhabil i sagen om vindmøller ved Marsvinslund, da man behandlede sagen første gang. Derfor besluttede man at lade sagen gå helt om.

Da man så behandlede sagen igen, var Hans Okholms mulige - jeg siger udtrykkeligt »mulige« - inhabilitet blevet ophævet. Sagen blev derefter behandlet helt efter bogen.

Læs også
Sandt eller falsk? Fup eller fakta?

Det ville du vide, hvis du selv havde undersøgt sagen, i stedet for at benytte endnu en anledning til at sværte Hans Okholm. Det er der andre, der også har gjort, og der er andre, der har søgt aktindsigt i sagen. Det har jeg så efterfølgende også, derfor ved jeg, hvem der har søgt aktindsigt. Det tegner et snusket billede, som du også er en del af!

Indlæser debat