Ny afdelingsdirektør fra Sejs-Svejbæk

Anders Rye Jensen, 35 år, er ny afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Hinnerup

25. januar 2021, 12.30

Anders Rye Jensen bruger meget af sin fritid i den lokale sportsforening i Sejs-Svejbæk, hvor han er medlem af fodboldforeningen og træner sine to ældste børns fodboldhold.

JOBNYT: Anders Rye Jensen, Sejs-Svejbæk, der er ansat som ny afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland, har syv års erfaring i den finansielle sektor og kommer senest fra en stilling som privatchef i Danske Banks afdeling for antihvidvask.

Inden det har han arbejdet i afdelingsnettet i Danske Bank og tidligere syv år i ejendomsmæglerbranchen.

- Jeg ser frem til at opleve de personlige relationer og den nære kontakt til kunderne, som Sparekassen praktiserer. For mig personligt bliver det spændende at arbejde med kunder og medarbejdere på en arbejdsplads, der har så stort et fokus på medarbejder- og kundetilfredshed, at den har landets mest tilfredse kunder og samtidig er kåret som Europas bedste arbejdsplads. Det er en kultur, der kan noget, siger Anders Rye Jensen.

Med sin tidligere erfaring som privatchef skal han sammen med sine kollegaer bidrage til at udvikle afdelingen i Hinnerup.

Anders Rye Jensen bor i Sejs-Svejbæk sammen med sin kone og parrets tre børn.

I fritiden nyder han at være aktiv. Han har gennemført to ironmans samt en masse halve og kortere distancer. Desuden holder han af en cykeltur på mountainbike i skovene omkring Silkeborg og ser frem til at udforske mountainbikesporet i Hinnerup, der ligger lige uden for Sparekassens dør. MTL