Kære Kissmeyer og Kühnau

25. oktober 2019, 13.11

SYGEHUSET JEG Kære Carsten Kissmeyer ...

er helt sikker på, du ved at Silkeborg har et sygehus, som den regionale administration anført af Anders Kühnau ønsker nedlagt?

På mødet i Jysk Musikteater vil jeg gerne give dig mulighed for at forberede et fyldestgørende og konkret svar på følgende spørgsmål.

Administrationen under ledelse af Anders Kühnau har lavet et forslag til en »Investeringsplan 2019-2027«, hvor der afsættes 3-cifrede millionbeløb i perioden til udbygning af alle sygehusene i regionen. I samme periode i samtlige 8 år afsættes der 0 kr til sygehuset i Silkeborg!!!

Hvis din administration i din borgmestertid foreslog noget så kontroversielt, blev du da ikke informeret som den første, og fik du derved ikke mulighed for at godkende eller bremse sådanne skæve forslag, hvis du var helt uenig?

Tror du, at regionsrådsformanden har fået administrationens »Investeringsplan 2019-2027« til forhåndsgodkendelse, inden det blev forelagt for regionsrådet?

Tak for et ikke-politiker-svar uden uld-i-mund. Du er velkommen til at svare her i MJA.

Og kære Anders Kühnau ...

På mødet i Jysk Musikteater vil jeg gerne give dig mulighed for at forberede et fyldestgørende svar på følgende spørgsmål beskrevet i pkt 3.

Når Silkeborg indiskutabelt er:

1. Det mest forsømte hospital i regionen, hvor man har måttet slå bjælker tværs hen over de rådne vinduer for at forhindre at flere vinduer falder ned i hovedet på folk

2. I en sådan forfatning, at personalet beskriver kloaklugt så kraftig, at de periodevis ikke kan arbejde i rummene

Er det da ikke en hån mod patienter og medarbejdere, at du kun »fremrykker« en del af renoveringen til 2021?

Ville du have accepteret, at lignende forhold i dit private hjem først blev udbedret i 2021?

Lad ikke dette svar drukne i dine sædvanlige tomme skamrosen af Silkeborg Sygehus. Tak for svaret. Du er velkommen til at svare her i MJA.