Er flagermus allerede udryddet af Nordskovvej?

16. september 2021, 12.45

NORDSKOVVEJ Hr. Nyengaard fra Gjern havde 11.09.21 et indlæg i MJA, hvor han ønskede Silkeborg tillykke med hvad han kalder den nye flotte Nordskovvej. Jeg synes nu at den gamle indfaldsvej med de store gamle egetræer var endnu flottere, men det afhænger jo af øjnene der ser.

Som nogle læsere måske erindrer, var en af betænkelighederne ved Nordskovvej, at det måske ville påvirke den store bestand af truede flagermus i området. Allerede nu så kort tid efter indvielsen af en del af Nordskovvej, er flagermusene tilsyneladende væk, noget som byrådet og borgmesteren ellers garanterede ikke ville ske.

Der er naturligvis også kun meget få bilister der overholder fartbegrænsningen på 50 km i timen, troede byrådet virkelig på, at dette tiltag ville beskytte flagermusene?

Jeg vil godt opfordre Danmarks Naturfredningsforening til at undersøge sagen, for eventuelt at få et ansvar placeret

Erik Schmidt

Jeg vil godt opfordre Danmarks Naturfredningsforening til at undersøge sagen, for eventuelt at få et ansvar placeret. Det skal ikke være en "ekspert" ansat af kommunen.

Et andet interessant spørgsmål er, hvor meget dette nytteløse projekt efterhånden har kostet? Kunne MJA ikke undersøge sagen, eventuelt ved at søge aktindsigt? Vi får jo nok ikke Hans Okholm fra SF til at fortælle det.

Jeg håber, at folk bliver væk fra den officielle indvielse af Nordskovvej 2. oktober, der er faktisk ikke ret meget at fejre.

Byrådet har tømt kommunekassen, ødelagt naturen og skåret Århusbakken over i to dele. Der vil stadig være massiv trafik på havnen, og de fleste vil ikke opleve nogen tidsbesparelse, når de skal ned i centrum.

Indlæser debat...