Skanderborg Forsyning skifter »loko-fører« - køreplanen er uændret

Bjarne Langdahl Riis udpeget som konstitueret direktør fra 1. februar

23. januar 2020, 13.15

Bjarne Langdahl Riis er 56 år og bosiddende i Skanderborg.

JOBNYT: I slutningen af december meddelte adm. direktør i Skanderborg Forsyning, Jens Bastrup, at han havde fundet nyt arbejde. Helt efter planen har bestyrelsen udpeget en konstitueret direktør, og valget er faldet på forsyningens projekt- og udviklingschef Bjarne Langdahl Riis. Han overtager ansvaret 1. februar, og bag ham står en enig bestyrelse.

- Vi i bestyrelsen har allerede et indgående kendskab til Bjarne og den måde, han arbejder på. Derfor var han et helt naturligt valg, og jeg er glad for, at han har sagt ja til at løfte opgaven. Da Skanderborg Forsyning for 12 måneder siden skrev kontrakt med Bjarne Langdahl Riis, var det lidt i samme liga, som når et superligahold præsenterer en ny stor profil. Det var et scoop, siger Martin Frausing Poulsen, formand for bestyrelsen i Skanderborg Forsyning.

- Et hurtigt kig på hans CV viser, at han er i stand til at få vækst ud af næsten en bar mark, bogstaveligt talt, tilføjer han.

Før han kom til Skanderborg Forsyning, var han direktør i Agro Food Park ved Aarhus.

- Der er lagt en klar strategi, og alle her i Skanderborg Forsyning ved, hvad de skal. Det bliver med en rolig hånd, at jeg overtager styringen og fortsætter arbejdet, siger Bjarne Langdahl Riis, der allerede er dybt involveret i både udviklings- og driftsområder bredt i virksomheden samt i relationerne til samarbejdspartnerne, især til kollegaerne i Skanderborg Kommune og Region Midtjylland.

Dermed overholder Skanderborg Forsyning »køreplanen« for 2020 til punkt og prikke, selv om lokomotivføreren bliver udskiftet. Beslutningen får derfor ingen betydning for hverken strategi, forretningsudviklingsplaner, opgaver eller organisation.

Bestyrelsen for Skanderborg Forsyning har igangsat processen med at finde en ny direktør i samarbejde med et rekrutteringsbureau. mtl